Knud Viktor – Ambiances · Images
Denne genudgivelse dokumenterer Knud Viktors eneste to tidligere udgivelser – Images og Ambiances – begge udgivet i 1972 på det franske label L’Oiseu Musicien. De to plader har længe været svære at få fat i og bliver her tilgængelige igen, samlet på én dobbelt LP.

Alle værkerne på udgivelsen er optaget og komponeret af Knud Viktor i og omkring hans eget hjemmebyggede studie i hans hus i Luberon-dalen i Sydfrankrig.

Det har været målet for IDL at skabe en reproduktion så tæt på de originale udgivelser som muligt. Lydmaterialet er gengivet ud fra de oprindelige masterbånd, men er ikke blevet re-mastered i større omfang, end at forberede materialet for presningen på vinyl. Derfor fremstår Knud Viktors værker med den samme grad af båndstøj, brum og andre klanglige ‘artefakter’, der både relaterer til hans overordnede æstetik, kompositionsproces og de tekniske værktøjer, han havde til rådighed.


Lyt til "Image 1" fra Images
For- og bagsiden på udgivelsen gengiver de to originale omslag, der udgøres af stilbilleder fra Knud Viktors film Akvarel.